×

Suntem dispusi sa te ajutam

Echipa consultantafonduri-europene.ro este dornica sa vina in sprijinul dvs. oferindu-va servicii profesioniste

FORGOT YOUR DETAILS?

IDEE DE BUSINESS - START-UP NATION 2018 - FABRICARE ARTICOLE DE VOIAJ- COD CAEN 1512

Punctajul care se poate obține este maxim, adică de 100 puncte, cu respectarea următoarelor condiții:

  • Crearea a minim 2 locuri de muncă pentru: absolvenți începând cu 2013, șomeri (indemnizați sau nu – adică persoane în căutarea unui loc de muncă), persoane din categorii defavorizate;
  • Ponderea investițiilor în echipamente tehnologice* și software-uri să fie >= 50% din valoarea proiectului (peste 100.000 lei);
  • Achiziția de echipamente inovative și softuri de minim 25% din total investiție (minim 50.000 lei) care să înglobeze tehnologie și sau soft nu mai vechi de 3 ani.

Activitate este încadrată în domeniul: producție

Descrierea activitatii: Prin intermediul programului START-UP NATION 2018 este finanțabilă această activitate.

Exista mai multe tipuri de genti de voiaj care pot fi produse, cum ar fi:

  • Genti cu manere si pentru umar- utila pentru calatorii scurte;
  • Rucsacuri – potrivit pentru excursii la munte;
  • Genti cu roti (trollere) – un bagaj potrivit pentru a fi purtat cu usurinta de la gara sau aeroport pana la locul de cazare.

Toate aceste tipuri de genti de voiaj pot fi diferite ca marime, design, utilitate, astfel incat ele sa raspunda nevoilor clientilor care doresc sa achizitioneze un astfel de produs.

In zilele noastre se calatoreste mult, indiferent de varsta, sezon, de aceea acest tip de afacere are garantata o cerere cel putin constanta.

Descrierea codului CAEN: 1512 - Fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie si a articolelor de harnasament. Aceasta clasa include: -fabricarea de articole de voiaj, genti de mana si articole similare din piele, piele compozita sau din orice alt material (materiale plastice, materiale textile, fibre vulcanizate sau carton, unde se utilizeaza aceeasi tehnologie ca si pentru piele) -fabricarea articolelor de harnasament -fabricarea cureluselor de ceas nemetalice (ex. tesatura, piele, plastic) -fabricarea de diverse articole din piele sau piele reconstituita : curele de transmisie, ambalaje etc. -fabricarea sireturilor de pantofi din piele -fabricarea bicelor si cravaselor pentru cai. Aceasta clasa exclude: -fabricarea confectiilor din piele, vezi 1411 -fabricarea manusilor si palariilor din piele, vezi 1419 -fabricarea incaltamintei, vezi 1520 -fabricarea seilor pentru biciclete, vezi 3092 -fabricarea cureluselor de ceas din metale pretiose, vezi 3212 -fabricarea cureluselor de ceas din metale comune, vezi 3213 -fabricarea centurilor de siguranta pentru muncitori si alte centuri pentru uz profesional, vezi 3299.

În cazul în care doresti si o sugestie de achizitii pentru demararea acestei activitati, mai jos iti prezentăm o sugestie de buget pentru cod CAEN 1512 - Fabricare articole de voiaj -  in cadrul START-UP NATION 2018

TOP
});