×

Suntem dispusi sa te ajutam

Echipa consultantafonduri-europene.ro este dornica sa vina in sprijinul dvs. oferindu-va servicii profesioniste

FORGOT YOUR DETAILS?

IDEE DE BUSINESS - START-UP NATION 2018 - FABRICAREA ALTOR PRODUSE DIN MATERIAL PLASTIC - COD CAEN 2229

Punctajul care se poate obține este maxim, adică de 100 puncte, cu respectarea următoarelor condiții:

  • Crearea a minim 2 locuri de muncă pentru: absolvenți începând cu 2013, șomeri (indemnizați sau nu – adică persoane în căutarea unui loc de muncă), persoane din categorii defavorizate;
  • Ponderea investițiilor în echipamente tehnologice* și software-uri să fie >= 50% din valoarea proiectului (peste 100.000 lei);
  • Achiziția de echipamente inovative și softuri de minim 25% din total investiție (minim 50.000 lei) care să înglobeze tehnologie și sau soft nu mai vechi de 3 ani.

Activitate este încadrată în domeniul:servicii

Descrierea activitatii: Prin intermediul programului START-UP NATION 2018 este finanțabilă această activitate.

Conform datelor statistice furnizate de INS, aceasta ramura industriala s-a caracterizat in ultimii ani printr-o crestere a productiei industriale de la 75 miitone in 1999 la 93 mii tone in 2000 si 117 mii tone in 2001. Aceasta crestere se datoreaza in mare parte aparitiei mai multor firme producatoare de mase plastice, precum si folosirea detehnologii mai productive la firmele existente.

De asemenea aceasta ramura industriala este caracterizata si printr-o usoara crestere a productivitatii muncii datorata atat retehnologizarii cat si scaderii numarului de angajati din aceasta industrie. Fata de 1998 productivitatea muncii a crescut in medie in 1999 cu 6,2%, in 2000 cu 14,4% iar in 2001 cu 20,1% in conditiile scaderii numarului de lucratori din aceastaindustrie de la 35000 in 1999 la 33000 in 2000 si la 30000 in 2001.

Ca urmare a activitatii de injectie mase plastice se pot obtine produse finite destinate domeniilor:

  • Electronic si electrotehnic(conectori si componente ale electromagnetilor, alte repere cu destinatie in ansambluri electrotehnice).
  • Electro-casnic(prize, prize multiple, intrerupatoare, deviatoare etc.)
  • Auto(electromagneti, conectori, componente ale sistemului de iluminat al autovehicolelor, repere componente ale sistemului de inchidere portiere, ale sistemului de franare, alte componente ale autovehicolelor).
  • Uz gospodaresc si papetariesub brand Flaro, domeniu in care intentionam sa ne pozitionam foarte bine atat in Romania, cat si in afara granitelor ei (articole scolare si articole office, produse destinate uzului casnic si gospodaresc).

 

Descrierea codului CAEN 2229 Fabricarea altor produse din material plastic Aceasta clasa include: -fabricarea de articole de menaj din material plastic (vesela, vase de bucatarie, articole de toaleta) -fabricarea diverselor articole din plastic: -casti de protectie din material plastic, piese izolante, parti pentru corpuri de iluminat din material . . plastic, rechizite scolare sau de birou, articole de imbracaminte (numai daca sunt lipite si nu cusute), . fitting-uri pentru mobila, statuete, curele de transmisie si benzi transportoare, tapete autoadezive din . . . plastic, calapoade pentru pantofi din material plastic, tabachere pentru tigari de foi si tigarete, piepteni, . bigudiuri din plastic, etc.

TOP
});