×

Suntem dispusi sa te ajutam

Echipa consultantafonduri-europene.ro este dornica sa vina in sprijinul dvs. oferindu-va servicii profesioniste

FORGOT YOUR DETAILS?

IDEE DE BUSINESS - START-UP NATION 2018 - FABRICAREA ARTICOLELOR DE MAROCHINARIE- COD CAEN 1512

Punctajul care se poate obține este maxim, adică de 100 puncte, cu respectarea următoarelor condiții:

  • Crearea a minim 2 locuri de muncă pentru: absolvenți începând cu 2013, șomeri (indemnizați sau nu – adică persoane în căutarea unui loc de muncă), persoane din categorii defavorizate;
  • Ponderea investițiilor în echipamente tehnologice* și software-uri să fie >= 50% din valoarea proiectului (peste 100.000 lei);
  • Achiziția de echipamente inovative și softuri de minim 25% din total investiție (minim 50.000 lei) care să înglobeze tehnologie și sau soft nu mai vechi de 3 ani.

Activitate este încadrată în domeniul: producție

Descrierea activitatii: Prin intermediul programului START-UP NATION 2018 este finanțabilă această activitate.

Produsele de marochinarie de calitate sunt din ce in ce mai cautate oferind oportunitati de dezvoltare a firmei. Cele mai apreciate produse sunt cele in stransa legatura cu noile tehnologii si create in concordanta cu cerintele de mediu. Produsele de marochinarie asigură cea mai bună calitate şi siguranţă maximă, beneficiind de cea mai modernă tehnică de fabricare.

Produsele raspund nevoii de vestimentatie. Se poate opta pentru oferirea posibilitatii de a-si personaliza si clientii produsele sau chiar de a crea alaturi de angajatii firmei, in functie de preferinte.

Materialele folosite pentru confectionarea produselor de marochinarie pot fi: piei naturale, inlocuitori de piele, tesaturi si tricoturi, materiale de intarire, precum si diferite accesorii cu rol de infrumusetare, de inchidere-deschidere, sustinere, protectie,etc.

In cadrul firmei se pot realiza urmatoarele produse de marochinarie:

  • portmonee cu diferite desene si/sau forme in functie de comanda din piele, tesaturi, inlocuitori piele;
  • curele cu diferite desene si/sau forme in functie de comanda si trend din piele, inlocuitori piele;
  • posete in functie de marimi si design in functie de comanda si moda/trend din piele, tesaturi, inlocuitori piele;
  • posete de voiaj din piele, tesaturi, inlocuitori piele.

Descriere cod CAEN: 1512 - Fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie si a articolelor de harnasament. Aceasta clasa include: -fabricarea de articole de voiaj, genti de mana si articole similare din piele, piele compozita sau din orice alt material (materiale plastice, materiale textile, fibre vulcanizate sau carton, unde se utilizeaza aceeasi tehnologie ca si pentru piele) -fabricarea articolelor de harnasament -fabricarea cureluselor de ceas nemetalice (ex. tesatura, piele, plastic) -fabricarea de diverse articole din piele sau piele reconstituita : curele de transmisie, ambalaje etc. -fabricarea sireturilor de pantofi din piele -fabricarea bicelor si cravaselor pentru cai.

În cazul în care doresti si o sugestie de achizitii pentru demararea acestei activitati, mai jos iti prezentăm o sugestie de buget pentru cod CAEN 1512 - Fabricarea articolelor de marochinărie -  in cadrul START-UP NATION 2018

TOP
});