×

Suntem dispusi sa te ajutam

Echipa consultantafonduri-europene.ro este dornica sa vina in sprijinul dvs. oferindu-va servicii profesioniste

FORGOT YOUR DETAILS?

IDEE DE BUSINESS - START-UP NATION 2018 - FABRICAREA HARTIEI SI A CARTONULUI ONDULAT - COD CAEN 1721

Punctajul care se poate obține este maxim, adică de 100 puncte, cu respectarea următoarelor condiții:

  • Crearea a minim 2 locuri de muncă pentru: absolvenți începând cu 2013, șomeri (indemnizați sau nu – adică persoane în căutarea unui loc de muncă), persoane din categorii defavorizate;
  • Ponderea investițiilor în echipamente tehnologice* și software-uri să fie >= 50% din valoarea proiectului (peste 100.000 lei);
  • Achiziția de echipamente inovative și softuri de minim 25% din total investiție (minim 50.000 lei) care să înglobeze tehnologie și sau soft nu mai vechi de 3 ani.

Activitate este încadrată în domeniul:producție

Descrierea activitatii: Prin intermediul programului START-UP NATION 2018 este finanțabilă această activitate.

Desfasurarea unei activitati performante pe acest segment presupune integrarea unui cumul de factori calitativi esentiali. Echipamentele performante joaca un rol important in procesul de productie.

Produsele realizate corespund nevoii de igiena si pastrare corespunzatoare a produselor pe parcursul transportului, fiind produse de ambalat avand drept scop mentinerea calitatii produselor pe parcursul transportului. Se utilizeaza atat in industria alimentare pentru ambalarea produselor alimentare (pizza, croissant, corn, prajituri), si industria nonalimentara (jucarii, caserole, telefoane, produse comandate online etc). Piata romaneasca a ambalajelor se afla in plina dezvoltare. Potrivit normelor comunitare, Romania trebuie sa se ingrijeasca pentru ca producatorii de ambalaje, indiferent de natura acestora, sa recupereze minimum de jumatate din ambalajele puse in circulatie. Avand in vedere ca piata ambalajelor este in dezvoltare, tendintele se indreapta spre segmentul ambalajelor ce vizeaza protejarea mediului inconjurator - in special hartia si cartonul.

Se pot face cutii pentru medicamente sau pentru alimente, se pot face ambalaje pentru chipsuri sau pentru ciocolata sau cutii colective pentru sticlele de vin si lista poate continua.

 

Descrierea codului CAEN:1721 Fabricarea hartiei si cartonului ondulat si a ambalajelor din hartie si carton Aceasta clasa include: -fabricarea hartiei si cartonului ondulat -fabricarea ambalajelor din hartie sau carton ondulat -fabricarea ambalajelor din carton, pliabile -fabricarea ambalajelor din carton solid -fabricarea altor ambalaje din hartie si carton -fabricarea de saci si pungi din hartie -fabricarea bibliorafturilor si a articolelor similar.

În cazul în care doresti si o sugestie de achizitii pentru demararea acestei activitati, mai jos iti prezentăm o sugestie de buget pentru cod CAEN 1721 - Fabricarea hârtiei și a cartonului -  in cadrul START-UP NATION 2018

TOP
});