×

Suntem dispusi sa te ajutam

Echipa consultantafonduri-europene.ro este dornica sa vina in sprijinul dvs. oferindu-va servicii profesioniste

FORGOT YOUR DETAILS?

IDEE DE BUSINESS - START-UP NATION 2018 - FABRICAREA INGHETATEI - COD CAEN 1052

Punctajul care se poate obține este maxim, adică de 100 puncte, cu respectarea următoarelor condiții:

  • Crearea a minim 2 locuri de muncă pentru: absolvenți începând cu 2013, șomeri (indemnizați sau nu – adică persoane în căutarea unui loc de muncă), persoane din categorii defavorizate;
  • Ponderea investițiilor în echipamente tehnologice* și software-uri să fie >= 50% din valoarea proiectului (peste 100.000 lei);
  • Achiziția de echipamente inovative și softuri de minim 25% din total investiție (minim 50.000 lei) care să înglobeze tehnologie și sau soft nu mai vechi de 3 ani.

 

Activitate este încadrată în domeniul: producție

Descrierea activitatii: Prin intermediul programului START-UP NATION 2018 este finanțabilă această activitate.

Toata lumea adora inghetata si multi sunt cei care nu tin cont de faptul ca este iarna pentru a da o fuga la gelaterie pentru a o comanda.

Inghetata se prepara dupa instructiunile tehnologice aprobate la omologarea produsului de organul central coordonator. Materiile prime si auxiliare folosite la prepararea inghetatei trebuie sa corespunda dispozitiilor legale sanitare, sanitar-veterinare si standardelor de produs.

Desfasurarea unei astfel de activitatii de Productie inghetatapresupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: Freezer inghetata, Pasteurizator, Vitrina ventilata, Vitrina mobila inghetata, Mixer planetar, Dulapuri Frigorifice, Masina de spalat vase, Sistem de supraveghere si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

Clientii sunt reprezentati in masura de 100% de persoane juridice, prin intermediul carora produsele vor ajunge la clientii finali. Produsele acopera nevoile de alimentatie publica, fiind un produs consumat zilnic, in special de catre copii si tineri. Este un produs care se serveste in special în zilele călduroase de vară, fiind un racoritor potrivit.

In acest caz se poate opta pentru o diversitate de produse de gelaterie, diverse arome de inghetata cum ar fi:

  • Inghetata de fistic;
  • Inghetata de vanilie;
  • Inghetata de ciocolata;
  • Inghetata de pepene rosu;
  • Inghetata de pepene galben;
  • Inghetata de menta;
  • Inghetata de caramel etc.

 

Descrierea codului CAEN: 1052 Fabricarea inghetatei Aceasta clasa include: -fabricarea inghetatei si a altor produse comestibile asemanatoare inghetatei cum este sorbetul Aceasta clasa exclude: -activitati ale cofetariilor specializate in producerea inghetatei, vezi 5610.

În cazul în care doresti si o sugestie de achizitii pentru demararea acestei activitati, mai jos iti prezentăm o sugestie de buget pentru cod CAEN 1052 - Fabricarea inghetatei -  in cadrul START-UP NATION 2018

TOP
});