×

Suntem dispusi sa te ajutam

Echipa consultantafonduri-europene.ro este dornica sa vina in sprijinul dvs. oferindu-va servicii profesioniste

FORGOT YOUR DETAILS?

DESCARCĂ KIT PREZENTARE

BROSURA PREZENTARE

Click pe imagine pentru a descarca broșura noastră de prezentare

RĂMÂI CONECTAT

Înscrie-te in newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutăți

TESTIMONIALS

CONSULTANȚĂ ÎN ATRAGEREA FONDURILOR GUVERNAMENTALE

Compania noastră oferă consultanță specializată în ceea ce privește: - identificarea surselor de finanțare guvernamentale adecvate necesităților clienților nostri; - realizarea documentației în vederea obținerii acestor surse; - asistența în implementare proiectelor; - managmentul relației cu organismal de finanțare.

CONSULTANTA IN ATRAGEREA FONDURILOR EUROPENE

Compania noastră oferă consultanță specializată în ceea ce privește: - identificarea surselor de finanțare europene care se pliază pe necesitățile clienților nostri; - redactarea documentației (generic vorbind) în vederea obținerii acestor surse; - asistența pe durata implementării proiectelor; - managmentul relației cu organismal de finanțare.

ANALIZĂ COST-BENEFICIU

Punem la dispoziție clieților nostri serviciul de analiza cost-beneficiu, prin intermediul căruia le estimăm cu ajutorul unor studii cantitative nivelul de deziderabilitate pentru n proiect sau o politică guvernamentală. Elementele pe care ne fundamentăm studio sunt reprezentate de către costurile și beneficiile viitoare care vor fi degajate din proiect.

CONSULTANȚĂ ÎN MANAGEMENT / PLANIFICARE FINANCIARĂ

În paleta de servicii oferite de către compania nostră se numără și consultant în management / planificarea financiară prin intermediul căruia vom face o analiză clientului din mai multe puncte de vedere: prognoza financiară, planificarea bugetară, planificarea datoriei, monitorizarea tendinţelor de evoluție, planificarea strategică și nu în ultimul rând planificarea dezvoltării economice.

TOP
});